Netwerk/internet

Draadloos netwerk aanleggen installeren

Een draadloos netwerk is “in”. Voorbeelden van draadloze netwerken zoals bluetooth, hotspots, infrarood en Wi-Fi worden we tegenwoordig mee (op zijn Hollands gezegd) doodgegooid. Als je niet draadloos bent tel je niet meer mee lijkt wel. Dit is enigszins te begrijpen want het grote voordeel van het aanleggen van draadloos Internet is natuurlijk dat je geen last hebt van kabels geen gaten hoeft te boren en toch overal in het huis op het Internet kan surfen. Vandaag de dag hebben veel gezinnen de beschikking over een laptop en wat is er dan prettiger om lekker in de tuin of op het balkon je post na te kijken en/of je werk te doen. Wij adviseren en leggen bij u thuis het netwerk aan tevens installeren wij de computers en laptops zodat alles naar behoren werkt.

Internet valt steeds weg.

Dit komt meestal door een router met een te klein vermogen, of de afstelling van het het kanaal van de router ook dit kunnen wij voor u nakijken en oplossen.

Bedraad internet

Ook een bedraad netwerk leggen wij graag en netjes voor u aan.
Telefoon nummer: 06-49113923 E-Mail: info@corpc.nl Natuurlijk zijn wij uiterst voorzichtig met uw computer maar alle reparaties en installaties zijn voor risico van de eigenaar.