Virussen

VIRUSSEN EN MALWARE VERWIJDEREN ÉN VOORKOMEN

Doet uw computer vreemd? Heeft u last van ongevraagde pop-ups? Is uw computer ineens veel trager en lijkt er activiteit te zijn zelfs terwijl u niets doet? Zo ja, dan is de kans groot dat uw computer is geïnfecteerd met een virus, spyware of malware.

Virussen en malware kunnen zich diep in uw computer verbergen met alle nare gevolgen van dien. Vaak is een infectie alleen maar vervelend (uw PC wordt veel trager) en niet altijd schadelijk, toch kan een virus uw computer op den duur onbruikbaar maken.

CorPc heeft de benodigde ervaring met alle gangbare software op dit gebied en kan u helpen met de installatie en het onderhouden van anti-virus- en anti-spyware programma’s. Zo kunnen we de infecties van uw computer verwijderen, uw programma’s controleren en leggen we uit hoe u infecties in de toekomst het beste kan voorkomen.

Wij verwijderen Resoluut verwijderen van spyware en virussen die op uw PC aanwezig zijn Installeren en configureren antivirus/antispyware software (door u zelf gekocht en meegebracht)Of gratis virussoftware van het internet.

Uitleg en advies over veilig surfen en emailen (als u dit wenst)

Telefoon nummer:06-49113923 E-Mail: info@corpc.nl

Natuurlijk zijn wij uiterst voorzichtig met uw computer maar alle reparaties en installaties zijn voor risico van de eigenaar.